Stall Stefan Edin

Nyheter

Seger på V64

2014-01-06

I fredags var det V64 på Bergsåker och Stefan körde fina Gate Probio. De vann enkelt efter en väl avvägd styrning. Tack för förtroendet och stort Grattis till ägare, tränare och uppfödare Ywonne Berg!!!

De nyblivna 2-åringarna fortsätter att utvecklas och springer tider mellan 2.20-2,30. De är alla rentravande och fina.

Mats Norberg, LRF Konsult och även med i Svensk Travsports styrelse var och hälsade på och provkörde sin "prinsessa" Mana Estelle idag och han lät mycket nöjd. Alltid lika kul att träffa nöjda och glada hästägare. Vi hade en trevlig fikastund  tillsammans efteråt.

Viduka Boko har fått ett nytt hem och vi hoppas att han kommer att trivas hos sina nya ägare. Det blir nog bra, de hade 160 kg morötter hemma på gården...

Ny i stallet är 2-åriga stoet Imakeyourdream (e. Password- Cyklon Duncan e. Sugarcane Hanover) som vi hälsar välkommen till oss.

Igår fick vi det tråkiga beskedet att Christer Nylander somnat in. Christer hade varit sjuk i många år.

Malin sommarjobbade och jobbade extra hos Christer som 17-åring och det var väldigt utvecklande och lärorikt. Man fick verkligen lära sig att jobba och att hårt arbete lönar sig i längden. Vi har även haft lite samarbete med honom några år och har nu några fina unghästar efter hans välstammade ston. Vila i frid Christer!

Veckans Höjdpunkt:

Seger i årets första start, bättre kan travåret inte börja!!!