Stall Stefan Edin

Nyheter

Det går bra nu 3 segrar som kusk i fredags och 2 till stallet.

2013-07-21

Det är en rolig vecka vi haft! I tisdags var det lunchtrav på Dannero, vi hade Åkare Liss till start. Han är jämn och säker var som vanligt med där framme och slutade 3a på 15,6. På tisdag kväll åkte vi alltid lika trevliga Ådalen 3, eller trav båten som den kallas tillsammans med Final Jams ägare Annica Granvik och Jörgen Zetterlund. God mat och dryck, trevlig stämning. En toppenkväll!

I onsdags kördes V86 med toppsport på Dannero. I lopp 2 hade vi Final Jam till start och han slutade 2a på nya rekordet 16,0. Stefan var även 2a med fina Valla Glöd. Trevlig och festlig stämning även på travet. Efter travet liftade vi med danneros eminente sportchef B-O Månsson in på Kramm och firade ett lyckat evenemang på vår hemmabana.

I fredags var det fest igen.... på travbanan. 3 segrar och över 100 tusen inkört som kusk. Riktigt kul!

Först ut var Joyride P.H. som vann från ledning på Solängets lunchtrav. Stort grattis till ägare Stalla Vincitore HB och tränare Agneta Näslund. Det blev även en 2a plats på Solänget på 2 styrningar. Bra början på dagen och bättre skulle det bli...

Hem och lasta och åka mot Oviken. Där vann Viduka Boko som gjort en fin comeback. Han mår bra och trivs med livet igen. Jätteroligt att han fick vinna och ägare Malin Strinnlund är jättestolt och glad över att ha tränat och matchat honom själv. Han fick bestämma i ledning och tackade för det med en snabb avslutning där ingen hann ikapp.

Rite on Pepsi hade en bra uppgift på papperet och infriade förväntningarna som storfavorit då han vann superenkelt från ledning med 6 längder. Stort grattis till ägaregänget Dan Jonsson, Gunnar Jonsson, Sven-Erik Djupenström, Rune Edin och Bo Lindkvist. I Oviken blev det även en 3e plats med Across the Ocean.

torsdag 25 juli körs Team Stefan Edins lopp på Danneros lunchtrav, då passar vi på att bjuda på kaffe/saft och tårta i en egen monter på publikplats. Vi firar våra framgångar, berättar lite om det nya andelserbjudandet och arrangerar tävlingar med fina priser. Välkommen!

Veckans höjdpunkt:

Vilken fantastisk vecka vi har haft! Vad kul det är när det flyter på, hästarna levererar som de ska och det flyter med positionerna i loppen. Nu är det bara att fira och njuta av framgångarna!!!